Deze zomer is het zover: op 16 augustus 2022 is restaurant de Nieuwe Polderkeuken 10 jaar open. Chef-kok/eigenaar Frank Streefland en zijn team gaan echter niet langer wachten met de feestvreugde: vanaf 1 juni aanstaande starten er verschillende “verjaardagsacties” om de hele zomer lang van te kunnen genieten. Spoiler alert: acties kunnen niet gecombineerd worden.
10 gangenmenu met de beste 10 gerechten van 10 jaar
Normaal gesproken geniet men in Frank zijn restaurant van een Chef’s menu van 4 t/m 8 gerechten, maar vanwege dit jubileum wordt er extra uitgepakt. De beste 10 “signatuurcreaties” van de chef uit het Groene Hart kunnen in juni, juli en augustus op reservering genoten worden, tijdens een lunch of diner.
Voor wie vreest dat 10 gangen “too much” is: de portionering van dit proeverijmenu is uiteraard aangepast, om niet overvol van tafel te gaan. Ook goed om te weten: het menu (€100 p.p.) dient 3 dagen vooraf gereserveerd te worden i.v.m. inkoop van luxe producten, en er kan in beperkte mate rekening gehouden met dieetwensen. Gasten kunnen ook telefonisch contact opnemen om te reserveren.
Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.