Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

13 januari 2010
Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

De buslading met medewerkers en vaste klanten van eetcafé Centraal in Soest ontstak in vurige blijdschap toen 'hun' Antonio van den Hengel op de Horecava werd uitgeroepen tot HorecaHeld van het jaar. Van den Hengel kreeg de meeste stemmen tijdens de verkiezing tot HorecaHeld van het jaar. Piet de Jongh van café De Beyerd uit Breda werd tweede en Marijke Vuik van BiercaféDoerak uit Delft kon uiterst trots zijn op haar derde plaats.

*Feestelijk onthaal*
De verkiezing tot HorecaHeld 2010 is dit jaar door brancheorganisatie SVH voor het eerst mede georganiseerd om gepassioneerde horecaondernemers te ondersteunen bij het vinden en binden en boeien van hun personeel. Sinds vorig jaar zijn er maandelijks nieuwe HorecaHelden gekozen. Daarom werden voorafgaand aan de verkiezing een aantal HorecaHelden feestelijk onthaald.

*In iedereen schuilt een HorecaHeld*
Bedoeling van de verkiezing is ook dat niet alleen de top van de horecabranche in de schijnwerper komt te staan, maar dat alle horeca-ondernemers in aanmerking komen voor een 'heldenverkiezing'.

*Lancering Toolkit*
Naast de verkiezing lanceerde SVH tegelijkertijd de SVH Toolkit die beschikbaar is gesteld via "HorecaHelden.nl":http://www.horecahelden.nl. De tool helpt ondernemers kosteloos bij het zo goed mogelijk aantrekken, vasthouden en inspireren van werknemers. Volgens het SVH is er een groot tekort aan vakbekwaam personeel in de horeca. Belangrijk is dat ondernemers zich bewust worden van hun invloed op het personeelsbeleid.

~Horecava 2010 Amsterdam, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecava%20nieuwsbericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20horecava%20nieuwsitem%0A%0Ahttp://www.decafekrant.nl/nieuws/antonio-van-den-hengel-horecaheld-2010/

Overig nieuws