Arca Amsterdam krijgt bezoek uit Portugal voor vijfde editie van Behind the Pass

Auteur: redactie
Events Gastronomie 13 februari 2024
Arca Amsterdam krijgt bezoek uit Portugal voor vijfde editie van Behind the Pass

Op woensdag 13 maart verwelkomen Henrique Sá Pessoa & het Arca-team chef-kok David Jesus, een van Portugals jongste gedecoreerde chef-koks en de man achter restaurant Seiva, als vijfde gast in de Arca Behind the Pass-reeks.

Met beide chef-koks hoog in de gelederen van Portugal's Mesa Marcada awards, is dit een unieke kans om te zien hoe zij achter de pas samenwerken om een zesgangenmenu te bieden dat nergens anders te vinden is, met uiteraard perfect bijpassende wijnen.

Jesus, opgeleid in een aantal van de beste restaurants in Europa, waaronder Diverxo en Frantzen, zal zijn plantaardige kookstijl vieren – ‘wereldkeuken met een plantaardig uitgangspunt’ - terwijl Henrique de smaken van Portugal zal brengen, zoals hij bekend staat, met een focus op zijn favoriete ingrediënten die het land te bieden heeft om dit speciale menu samen te stellen.

Deze editie van Arca's Behind the Pass biedt een unieke kans om twee van Portugals chefs aan het werk te zien en te genieten van de moderne Portugese keuken. Gasten kunnen zich verheugen op zes extravagante gangen, elk met hun eigen smaken en aroma's. Het wijnarrangement zal zorgvuldig worden geselecteerd om de smaken van de gerechten te complementeren en het geheel tot een onvergetelijke culinaire ervaring te maken.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws