Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE.
De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily grill voor iedereen die lekker mee wil eten. “Vlot, simpel en een onweerstaanbare grill food ervaring, dat is waar het in het nieuwe grill concept om draait”, vertellen Jan Willem en Frederike Schuld, eigenaren van de groep die al meer dan 10 jaar een begrip is in Het Gooi en omstreken.
Easy menu
In de keuken laten ze de grill het werk doen. Dat ruik je, dat ervaar je en dat zie je. De kaart met hamburgers, ribeye en entrecote is lekker easy. De Brasserie | GRILL&LOUNGE kiest slim voor de juiste starters waaronder green vegan roast, garnalenkroketjes en steak tartaar. Aantrekkelijk zijn ook de sidedishes met truffelfrites, salades en de sausen die bij de echte grill niet mogen ontbreken; bearnaise, chimichurri, en beurre Café de Paris. De nagerechten als cheesecake, crème brûlée, dame blanche en de cheese platter maken het easy menu lekker compleet.
Locatie
De Brasserie | GRILL&LOUNGE is gevestigd in Het Arsenaal in Naarden Vesting. Behalve de grill is de fancy Binnentuin ook een topic. Hier kan je van april tot oktober buiten eten. Binnen heerst een relaxte sfeer; ruim, warm en stoer, met mooie grote ramen, de beschutte binnentuin en de bar, het kloppend hart van het café voor wie even moet wachten op een tafel of een bubble, cocktail, G&T of IPA drinkt.