Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Midden-Nederland heeft Bennie den Haan van Restaurant LEUK in Bussum uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Midden-Nederland 2016/2017. Hij dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017, die tijdens Horecava bekend wordt gemaakt. Met deze sectorbrede prijs worden inspirerende horecaondernemers onderscheiden en stimuleert KHN innovatie.
Bennie den Haan Meest Markant
Volgens het juryrapport is eten in restaurant LEUK een grote beleving. Juryvoorzitter Gerrit Verweij: ”Bennie den Haan is een gepassioneerde ondernemer die beleving en detail heeft doorgevoerd. Tijdens het bezoek aan zijn bedrijf heeft hij de jury letterlijk omver gezongen en overweldigd met zijn enthousiasme voor zijn concept. Bennie richt zich met zijn bedrijf op jonge en oudere gasten en begrijpt als geen ander hoe je deze twee succesvol combineert door jong en oud precies te bieden waar ze behoefte aan hebben: jongeren kunnen lekker jong zijn terwijl ouders weer even lekker volwassen kunnen doen.”
Koninklijke Horeca Nederland regio Midden-Nederland feliciteert Bennie den Haan van harte met deze prijs en wenst Bennie den Haan veel succes bij de landelijke verkiezing in januari 2017.
Toelichting Meest Markante Horecaondernemer
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.