Bijzonder restaurant: december

11 december 2009
Bijzonder restaurant: december

Hoewel er op de kaart staat dat er ook vegetarische gerechten te krijgen zijn hebben 'vega's' in het volgende restaurant weinig te te zoeken... Restaurant Carnivore in Johannesburg (Zuid-Afrika) is bij uitstek gespecialiseerd in het grillen en barbecueën van vlees. Vooral lokaal wild kan maar beter een blokje omsluipen als ze niet in de handen willen vallen van de 'carvers' van het restaurant. In de tijd dat het restaurant open is, nu ruim zestien jaar, heeft het inmiddels duizenden nationale en internationale gasten mogen ontvangen. Door de populariteit is Carnivore inmiddels een franchise-onderneming met meerdere vestigingen op het Afrikaans continent. De capaciteit van het restaurant is inmiddels uitgebreid naar 550 couverts.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/bijzonder-restaurant-december/


Overig nieuws