Café restaurant Stanislavski geopend

18 februari 2009
Café restaurant Stanislavski geopend

Café restaurant Stanislavski, gelegen in de Stadsschouwburg Amsterdam opende gisteren zijn deuren. Met de komst van Stanislavski is het bijzondere gebouw van de Stadsschouwburg toegankelijk geworden voor het publiek. De architectonische metamorfose heeft geresulteerd in een prachtig nieuw interieur en een andere indeling van het monumentale gebouw.
Alle karakteristieke details zijn intact gelaten en er is één grote openbare ruimte gecreëerd met diverse sferen. Kunst, cultuur en gastvrijheid komen aan het Leidseplein samen.

De imposante open keuken in Stanislavski is het toneel van een gepassioneerde keukenbrigade. De menukaart biedt typische Brasserie-gerechten en een exclusief theatermenu. Ontbijt, lunch, en diner worden bereid met dagverse ingrediënten.

Stanislavski is onderdeel van Amsterdam Village Company (AVC), waartoe ook Hotel Arena, Odeon, David & Goliath, Brasserie de Brakke Grond, Café Cox en Neva in Hermitage Amsterdam behoren. AVC ontwikkelt en exploiteert horecabedrijven met een maatschappelijk en culturele identiteit in Amsterdam.

Overig nieuws