Cocottes bij Hoofdstad Brasserie

22 oktober 2013
Cocottes bij Hoofdstad Brasserie

Hoofdstad Brasserie in De L’Europe Hotel in Amsterdam presenteert vanaf heden al haar gerechten in cocottes. Enkele trendwatchers schreven al eerder over koken en serveren in de traditionele Franse
gietijzeren stoofpannetjes. Dit inspireerde Richard van Oostenbrugge met zijn brasserie chefs Inan Sahin en Stefanie Cayman tot de ‘totally cocotte’ formule.

*Actuele twist*
“We zijn volgens mij de eerste die de hele menukaart zo presenteren, maar dat doen we niet specifiek vanwege de trend of om op korte termijn überhip te zijn. We willen wel voorop lopen met een sympathieke formule met herkenbare brasserie gerechten voorzien van een actuele twist”, aldus Van Oostenbrugge. Hoofdstad Brasserie is in 2011 bekroond met een Bib Gourmand.

~foto: Jan Bartelsman~

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws