De "*Makro*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=makro&x=zoeken laat zich van haar meest culinaire kant zien tijdens Gastvrij Rotterdam. Wat te denken van topchef Jan Smink, de signature dish van Restaurant
La Stanza en de flammkuchen kookdemonstratie. Daarnaast dagelijks inspirerende gerechten van chef Guus Vredenburg en de gezellige horeca borrel.
*Programma Gastvrij Rotterdam*
*Maandag 22 september*
13:00 - 15:00 Topkok Jan Smink (finalist Bocuse d'or)
16:00 - 18:00 Horeca borrel (Bols bartender demo)
*Dinsdag 23 september*
13:00 - 15:00 Signature dish; Restaurant "La Stanza":http://www.lastanza.nl/nl
*Woensdag 24 september*
13:00 - 15:00 Kookdemonstratie Flammkuchen
*Dagelijks* van 11:00 - sluit: Inspirerende gerechten van Guus Vredenburg
*Over Jan Smink*
Jan Smink was de Nederlandse deelnemer aan de internationale Bocuse dOr wedstrijd namens Nederland. Met een koelwagen van de Makro reed hij hoogstpersoonlijk naar Stockholm, waar hij prachtige creaties op het bord toverde. Jan Smink kookt vaak met biest; biest is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van een kalfje en dikker van structuur dan 'normale' melk.
*Flammkuchen?*
In Nederland nog niet zo bekend, maar in Duitsland en delen vsn Frankrijk is het een traditioneel volksgerecht. Denk aan een mini-pizza die snel te maken is. Gezond, snel en trendy.
"*MEER LEZEN OVER GASTVRIJ ROTTERDAM? KLIK HIER!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=GASTVRIJ+ROTTERDAM&x=zoeken
Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam
15 september 2014