Leon Mazairac is chef-kok bij Grand Hotel Karel V in Utrecht en bekend van het tv-programma BinnensteBuiten.
Voor onze horecavakbladen en websites interviewen wij veel chefs en horecaondernemers. Tijdens redactievergaderingen worden de keuzes gemaakt. Wie, waarom, waarover. Onze keuzes.
Maar welke keuze maakt de chef-kok? Wie wil hij interviewen en waarom? En welke vragen moeten er worden gesteld? We hebben deze vragen voorgelegd aan Leon Mazairac, chef-kok bij Grand Hotel Karel V in Utrecht, hem geïnterviewd en gevraagd welke 8 personen hij wil spreken. De afgelopen weken hebben wij om de tafel gezeten. Leon mocht kiezen.
Het interview met Leon en de interviewreeks met de horecapersoonlijkheden worden in mei online gepubliceerd op de site van De RestaurantKrant. Iedere week twee. Deze verschijnen uiteraard ook als naslagwerk in de juni-editie van De RestaurantKrant.
Wil je niets missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van De RestaurantKrant. De interviews vallen dan op je digitale deurmat. Vers van de pers.