De Kromme Dissel gaat het land in

Auteur: Redactie
Food Michelin 4 augustus 2021
De Kromme Dissel gaat het land in

Op zondag 17 oktober 2021 komt het gehele team van sterrenrestaurant De Kromme Dissel met een unieke Michelin pop-up beleving naar Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven in Leende.

Deze exclusieve ‘De Kromme Dissel on Tour’ betreft een avondvullende beleving waarbij het team, onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen, alle gasten volledig in de watten zal leggen met een compleet arrangement inclusief een 5-gangen sterrendiner op topniveau.

Exclusieve beleving tijdens 'on Tour'

Al sinds 1968 wordt er in de oud Saksische boerderij in Heelsum met veel kennis, liefde, creativiteit en gevoel dagelijks gewerkt aan een onvergetelijke beleving voor iedere gast. De keuken van restaurant De Kromme Dissel wordt al vele jaren geroemd om haar stabiele kwaliteit en vernieuwende smaken en is in 2021 voor het 50ste jaar op rij gewaardeerd met één Michelinster.

Maître sommelier Ronnie Brouwer zorgt voor een extra dimensie tijdens elke gerecht door het serveren van een selectie passende wijnen die zorgvuldig zijn samengesteld. Het idee voor de tour ontstond in 2020, maar kon door de geldende maatregelen geen doorgang krijgen. 

Overig nieuws