Een nieuw tijdperk breekt aan voor De L'Europe Amsterdam met de culinaire benoemingen van Tjaco van Eijken als Executive Chef van De L'Europe, die verantwoordelijk zal zijn voor Hoofdstad Brasserie, de zomerse hotspot Het Terras, de lounges, roomservice en de zeven vergaderruimtes. Bas van Kranen zal zich als Executive Chef van Bord'Eau Restaurant Gastronomique, samen met recentelijk benoemde Executive Sous Chef Marcel Bonda, concentreren op het Michelin sterrenrestaurant van De L'Europ. Per 1 januarie 2018 zullen de nieuwe chefs het succes van De L'Europe als culinaire bestemming in het hart van Amsterdam voortzetten.
Tjaco van Eijken heeft jarenlang ervaring opgedaan in de meest prestigieuze restaurants. In 1994 begon hij zijn carrière bij La Rive om na vijf jaar te gaan werken bij Spoon by Alain Ducasse in het Intercontintinental Hotel Hong Kong. Achtereenvolgens heeft hij ook gewerkt voor Sofitel Brussel le Louise, Sofitelt Saigon Plaza in Vietnam, Crown Plaza Brussels Airport en Le Wiltcher's by Steigenberger.
De 27-jarige Bas van Kranen ontwikkelde op jonge leeftijd zijn passie voor koken en gastronomie. Hij heeft zes jaar gewerkt bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Leuf, waarvan de laatste drie jaar als chef-kok. Ter ondersteuning van Van Kranen is Marcel Bonda aangesteld als Executive Sous Chef. Bonda is al 10 jaar werkzaam in de keukens van De L'Europe en heeft verschillende rollen vervuld binnen het team.