De Nieuwe Polderkeuken verlaagt prijzen

Auteur: Redactie
Financieel Ondernemen 26 januari 2024
De Nieuwe Polderkeuken verlaagt prijzen Chef-kok en eigenaar Frank Streefland

In een gedurfde zet om gastronomisch genot toegankelijker te maken, kondigt Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk met trots aan dat het de prijzen verlaagt, met behoud van topkwaliteit en service. De stap, die tegen de algemene trend in de horeca ingaat, heeft het doel een breed publiek aan te spreken en frequenter terugkerende gasten te verwelkomen.

Sinds de oprichting in 2012 heeft patron-cuisinier Frank Streefland met zijn witte brigade van De Nieuwe Polderkeuken een culinaire hotspot gemaakt in het Groene Hart. Nu, in 2024, neemt het restaurant een gedurfde beslissing om de prijzen te verlagen, waarmee het inspeelt op de financiële uitdagingen waarmee velen worden geconfronteerd. "Terwijl we de markt observeren, begrijpen we dat mensen minder te besteden hebben en dat de horeca als duur wordt ervaren. Wij geloven echter dat hoogwaardige culinaire ervaringen toegankelijk moeten zijn voor een breder publiek", aldus chef-kok en eigenaar Frank Streefland.

Prijs

Vanaf nu kunnen gasten bij De Nieuwe Polderkeuken genieten van een culinair driegangenmenu voor slechts 49,50 euro per persoon, inclusief brood en amuses. Deze prijsverlaging doet geen concessies aan de kwaliteit, portiegrootte, service en brede wijnkaart van het restaurant. De Nieuwe Polderkeuken erkent de algemene prijsstijgingen, maar dankzij efficiënt kostenbeheer, onder meer door diverse evenementen in De Polderkamer en het landelijk opererende cateringbedrijf Poldercatering, kan het restaurant dit voordeel direct aan de gasten doorgeven.

Het management van De Nieuwe Polderkeuken kijkt ernaar uit om gasten te verwelkomen van dinsdag tot en met zaterdag voor het diner vanaf 18:00 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag is het tevens mogelijk om te lunchen van dezelfde kaart. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws