Dit lees je in de nieuwe De RestaurantKrant

Auteur: David Bakker
17 juni 2021
Dit lees je in de nieuwe De RestaurantKrant

Deze week valt bij iedere restaurateur de hagelnieuwe De RestaurantKrant op de mat. In deze zomerse uitgave een uitgebreid interview met Jurrie van den Berg, die in februari 2020 zijn Wander Island startte aan de Vinkeveense Plassen. Hij kijkt vooruit en heeft grootse plannen. 

Koen van der Plas (door Michelin uitgeroepen tot sommelier van het jaar 2020) en Arvid Bergström (internationaal biersommelier en auteur van het boek Bier en Kaas) vertellen uitgebreid over de perfecte bierkaas- en wijnkaascombinatie. De uitkomsten zijn verrassend!

Rob Clarijs werd in 2019 gekroond tot beste barista ter wereld en deelt zijn geheimen over hoe het best melkschuim gemaakt wordt. "Het perfecte melkschuim ziet eruit als gesmolten roomijs met een zijdeglans."

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie deelt Ricardo Eshuis, directeur van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, hoe hij naar het personeelstekort in de horeca kijkt en hoe dat het beste opgelost kan worden.

Verder weer een scherpe column van Fernando Jonker, een achtergrondverhaal over hoe je het best zuivelproducten kan bewaren én wat de nieuwe alcoholwet voor jou als horecaondernemer betekent. Kortom: lees die krant!

De juni-editie van De RestaurantKrant is hier kosteloos te downloaden.

Overig nieuws