Dorint's goede doelen-menu keert 6.000 euro uit

25 maart 2009
Dorint's goede doelen-menu keert 6.000 euro uit

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport op Schiphol-Oost heeft een donatie gedaan aan vier goede doelen. De Nierstichting Nederland, Wings of Support, KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting ontvingen in totaal 6.000 euro uit handen van Frank Kaldenbach executive sous-chef en Kees Teer general manager van het hotel. Het hotel en al haar medewerkers onderstrepen hiermee hun actie om deze instellingen te ondersteunen.

De grote initiator van deze goede doelenactie is Frank Kaldenbach. De sous-chef werkt al ruim 15 jaar bij het Dorint hotel. Tevens is hij een belangrijke spil in het keukenteam van de ruim twintig koks die bij het hotel werkzaam zijn. Onder de naam “Frank’s Weekly Special”, is het menu een jaar geleden samengesteld door de medewerkers van de keuken van het Dorint Hotel. Sindsdien is dit menu al 2.000 keer door de hotelgasten besteld. Daarvan is vijfentwintig procent van de omzet voor de actie apart gezet. In één jaar tijd heeft Franks Weekly Special in totaal 6.000 Euro opgeleverd. De vier stichtingen hebben ieder een cheque van 1.500 Euro ontvangen.

Het Dorint hotel werkt al sinds jaar en dag samen met verschillende stichtingen die zich inzetten voor de hulpbehoevenden in onze samenleving. De medewerkers doneren sinds zes jaar iedere maand een bijdrage aan de Clinic Clowns. En verder initieert het Dorint veel acties voor Wings of Support en de andere goede doelen, die regelmatig een beroep doen op de faciliteiten voor verschillende events van het Dorint Hotel.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/dorint-doneert-aan-vier-goede-doelen/

Overig nieuws