Douwe Bob gaat nieuw horeca-avontuur aan met Bobby’s Pancakes

Auteur: redactie
Opening 26 juli 2023
Douwe Bob gaat nieuw horeca-avontuur aan met Bobby’s Pancakes

Douwe Bob staat op het punt om aan een nieuw horeca-avontuur te beginnen. De zanger was eerder betrokken bij wijnbar Stevig in Amsterdam, maar inmiddels heeft hij een punt achter deze onderneming gezet. In plaats daarvan is hij momenteel bezig met de opening van een pannenkoekenrestaurant, Bobby’s Pancakes.

De nieuwe pannenkoekenbistro van Douwe Bob is gevestigd in Egmond aan Zee. Het was in eerste instantie de bedoeling dat het restaurant op 18 juni open zou gaan, maar dit is niet gelukt vanwege het ontbreken van een exploitatievergunning. Zondag 30 juli is nu de openingsdatum van Bobby's Pancakes. Op 27 augustus vindt ook de fanclub-dag van de zanger in het restaurant plaats.

Het management van Douwe Bob heeft overigens aan RTL Boulevard laten weten dat de zanger al enige tijd niet meer betrokken is bij restaurant Stevig in Amsterdam. Stevig staat inmiddels te koop voor een bedrag van 225.000 euro.

 

Foto via Instagram

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖚𝖜𝖊 𝕭𝖔𝖇 (@douwebob)

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws