Vandaag verschenen: de nieuwste editie van vakblad De RestaurantKrant. Nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Vakinformatie dat elke restaurateur niet kan missen.
Op de cover van deze editie staat tweesterrenchef Martin Kruithof. De boerenzoon is door Gault&Millau uitgeroepen tot Ambachtsman van het Jaar. De chef is trots op de prestatie maar geeft zichzelf niet graag schouderklopjes, hij vindt dat de gasten mogen oordelen. “Zij bepalen of het goed is wat wij hier doen.”
Is veganisme de toekomst? Volgens een gast van onze vaste columnist Fernando Jonker wel. Fernando schrijft over zijn ervaring met gasten die graag vegetarisch of veganistisch dineren. Hij ziet het als een uitdaging. “Verras ze! Gun deze gasten ook een beleving…” Een van de thema’s in de nieuwste editie van De RestaurantKrant is ‘betalen’. Hoe werkt het uitkeren van fooien? Hoe zit het met loonbeslag op loon van werknemers?
Ook investeren is van belang voor een horecaondernemer. Waar moet ik op letten bij de aankoop van pannen in de horeca? Verder lees je in deze uitgave een nieuwe rubriek. In de rubriek presenteert De RestaurantKrant bekende en minder bekende (internationale) restaurantketens. In deze eerste editie: Loetje “Wie Loetje zegt, zegt biefstuk en jus.”
Download hier de laatste editie van De RestaurantKrant