Persoonlijk tv kanaal met LG

22 juni 2010
Persoonlijk tv kanaal met LG

Professionele en persoonlijke informatievoorziening via de tv is nu voor iedereen weggelegd. Stelt u zich eens voor: een volledig zelf samengesteld tv-kanaal in de lobby van uw hotel, sportkantine, wachtkamer of restaurant. Narrowcastingonline™ en LG maken dit nu voor iedereen mogelijk. Narrowcastingonline biedt een betaalbaar startpakket met LG-monitor in combinatie met een abonnement op een online dienst. Met deze dienst stelt u snel en eenvoudig online een uitzending samen met uw eigen foto’s, acties, video’s en meer.

*Persoonlijke manier*
Zo informeert u uw klanten op een eigentijdse en persoonlijke manier die de aandacht trekt. Het is bovendien mogelijk om live informatie van onder andere Nu.nl, Buienradar en Voetbalonline, en verkeersinformatie van TomTom te integreren in uw uitzendingen. Narrowcastingonline is een exclusieve samenwerking aangegaan met LG. Het concept werkt als volgt: op de website vindt u een aantal startpakketten. U bepaalt hoe u narrowcastingonline inzet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een LG-beeldscherm met ingebouwde player of een LG-monitor met een aparte n-cast™-player. Het startpakket is eenvoudig zelf te installeren. U logt in op narrowcastingonline.nl en kunt direct aan de slag!

*Kant en klaar*
Narrowcastingonline biedt tientallen klant-en-klare templates. Kennis van grafische programma’s is niet nodig om tot een verbluffend professioneel resultaat te komen. Voorbeelden om alvast wat inspiratie op te doen, staan op "de website":http://www.narrowcastingonline.nl/. De abonnementskosten zijn eenvoudig te betalen via PayPal of iDEAL.

*Startpakketten*
Technisch biedt de oplossing tal van uitkomsten. Zo zorgt het systeem ervoor dat uw beeld nooit zomaar op zwart springt als uw internetverbinding uitvalt. De content wordt daarnaast geback-upt, waardoor uw content altijd veilig is. Kortom: een professionele oplossing die ook geschikt is voor uitzenden op één of enkele monitors. Narrowcastingonline biedt volledige startpakketten vanaf 1.395 euro (inclusief een 32-inch LG-monitor). De abonnementskosten bedragen 29 euro per maand (genoemde bedragen zijn exclusief btw).

~Nienke Duimelaar~

Overig nieuws