EvenTTCulinair eindigt met wedstrijd op hoog niveau

Auteur: redactie
Events Awards 8 februari 2024
EvenTTCulinair eindigt met wedstrijd op hoog niveau

Aan elk feest komt een einde en zo ook aan drie dagen van culinair kookgeweld. Samen met de partners van Bidfood, Bakker Vakkeukens en ActiFood waren de wedstrijden op EvenTTCulinair 2024 van hoog niveau.

Aan de organisatie, apparatuur en ingrediënten kon het dit jaar niet liggen en het resultaat mocht er drie dagen zijn. Woensdag 7 februari werd afgesloten met de wedstrijd Halfom. Een wedstrijd waar een professional, en een niet professional, samen koken vanuit een black box. Het driegangenmenu dat uit elke wedstrijdkeuken kwam, zou niet misstaan op elke menukaart en het mooie is dat elke equipe ook echt samen gekookt heeft.

De jury had het lastig, maar wist na een grondige puntentelling uiteindelijk een winnaar aan te wijzen in de vorm van Restaurant Poortman in Veeningen. Een wisselbeker, geldprijs en de laureaten werden uitgereikt en zo kwam er een einde aan drie dagen EvenTTCulinair.

Hier bleef het echter niet bij: Restaurant Catering Mies ging er met de Saisonnier Persprijs vandoor en er waren ook mooie overwinningen te vieren in het restaurant. Synchroon met de wedstrijd in de keuken waren er ook eerstejaars bedieningswedstrijden waarbij het Drente College Meppel wist te winnen. En niet te vergeten stond jong talent drie dagen volop in de picture.

De volgende editie van HorecaEvenTT, inclusief EvenTTCulinair, vindt plaats op 3,4, 5 februari 2025.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws