De Franse sterrenkok Pierre Gagnaire heeft samen met de Algerijnse kok Mourad Mazouz een pop-up restaurant geopend in museum Royal Academy of Arts te Londen. In het restaurant kunnen gasten crêpes, salades, patés en broodjes bestellen. Champagnehuis Pommery heeft voor dit restaurant een 'limited edition' champagne ontwikkeld in volledig recyclebare flessen. Pierre Gagnaire zit sowieso niet stil: begin december opende hij zijn eerste restaurant 'Twist by Pierre Gagnaire'in Las Vegas. Het interieur van dit restaurant is ontworpen door Adam D. Tihany. Gasten kunnen aan hoge tafels eten, terwijl ze uitkijken over heel Las Vegas.
~De RestaurantKrant, Sanny Visser~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/franse-sterrenkok-pierre-gagnaire-gaat-de-grens-over/
Franse sterrenkok Pierre Gagnaire gaat de grens over
23 december 2009