Franse topchef Renaut op Folie Culinaire

4 juli 2013
Franse topchef Renaut op Folie Culinaire

Van maandag 7 t/m woensdag 9 oktober 2013 staat in MECC Maastricht de culinaire wereld op zijn kop. Tijdens de drie vakdagen van "Folie Culinaire":http://www.efff.nl/ geven internationaal vermaarde sterrenchefs
spectaculaire masterclasses waar smaak en bereidingswijzen elkaar bevechten om aandacht. Aan het programma met onder andere Thomas Bühner en Sang Hoon Degeimbre is nu ook chef Emmanuel Renaut toegevoegd die de vakterm ‘terroir’ op geheel eigen wijze invult.

*Van dichtbij*
Tijdens zijn demonstratie zal Renaut, chef-kok van Flocons de Sel uit het Megève, laten zien dat je geen honderd kilometer moet rijden om de juiste producten te vinden voor een driesterrenzaak.

"Folie Culinaire";http://www.efff.nl/ is uitsluitend op uitnodiging te bezoeken, op maandag en dinsdag uitsluitend voor professionals. Op woensdag is Folie Culinaire ook toegankelijk voor semiprofessionals die actief zijn binnen professionele kook- en wijnclubs.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws