Het Diabetes Fonds en Stichting Variatie in de Keuken dagen Landal GreenParks uit om een zo gezond én lekker mogelijk hoofd- en nagerecht toe te voegen aan hun menukaart. Vanaf deze week gaan
chef-koks van de Landal parken in Nederland deze Chefs Challenge met elkaar aan.
*Voor iedereen belangrijk*
Dries Hettinga, adjunct-directeur Diabetes Fonds en jurylid: ÂGezonde voeding en bewust kunnen kiezen is voor iedereen belangrijk; of je nu wel of geen diabetes hebt. Als je ergens eet, ben je overgeleverd aan de menukaart. Landal GreenParks heeft een enorm bereik met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar. Met een gezonde keuze maak je al een verschil, daarom dagen we Landal GreenParks graag uit. We zijn benieuwd waar de chef-koks mee komen!Â
*Aangenaam verrast*
Bas Hoogland, commercieel directeur Landal GreenParks: ÂWe waren aangenaam verrast door deze actie van het Diabetes Fonds. Persoonlijk weet ik wat het positieve effect van gezonde voeding op je bloedsuikerspiegel is, ik heb zelf diabetes type 2. Uiteraard gaan onze chef-koks deze uitdaging aan. Het past ook binnen ons beleid; gevarieerde en gezonde gerechten aan te willen bieden. We hebben al eerder glutenvrije gerechten, duurzame vis en streekgerechten aan onze menukaart toegevoegd. Dit wordt een mooie aanvulling.Â
~Door~ "~Redactie~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl
Gezonde uitdaging Landal Parks
31 maart 2014