Nog twee weken en dan openen de deuren van Jaarbeurs Utrecht voor de lustrumeditie van het culinaire vakevenement Gastronomie.
~Foto: Massimo Bottura. Fotograaf: Paolo Terzi~
*Sterrenchefs*
Bezoekers kunnen genieten van nationale en internationale sterrenchefs op het Marrone Kookpodium, zoals Nick Bril, Rogér Rassin, Massimo Bottura en nog vele anderen. Daarnaast zijn er speciale themapleinen als The Female Touch, het Gastronomieplein en het 'Welcome to Indonesia-plein. Ook kun je diverse workshops volgen, bijvoorbeeld over sherry, food pairing, wijn of olijfolie.
*Toegang*
Gastronomie wordt gehouden op 9 en 10 november en is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in het midden - en hoogsegment van de Nederlandse gastronomie die in het bezit zijn van een persoonlijke uitnodigingscode. Zonder deze code kost een entreebewijs 35,-. Toegang vanaf 18 jaar. Kijk voor meer informatie over het programma en de exposanten op de website: "www.gastronomie.nl.":http://www.gastronomie.nl/
~Christel Tuin~
Grote namen op vakbeurs Gastronomie
27 oktober 2015