Gyojasang brengt authentieke Koreaanse smaken naar eerste Nederlandse vestiging

Auteur: Redactie
Opening 16 mei 2025
Gyojasang brengt authentieke Koreaanse smaken naar eerste Nederlandse vestiging

Vandaag opent Gyojasang haar eerste Nederlandse vestiging aan de Amstelstraat in Amsterdam, op de locatie waar voorheen Wagamama zat. Dit concept, dat eerder succesvol opende in Brussel, Antwerpen en Barcelona,  brengt de authentieke Koreaanse eet- en uitgaanscultuur naar het hart van de stad.

De opening wordt gerealiseerd in samenwerking met de Fulum Group, die het concept in Azië beheert, en is een initiatief van de horecagroep achter het succesvolle restaurant Takumi.

Gyojasang, wat in het Koreaans 'eettafel' betekent, is een plek waar mensen samenkomen om maaltijden te delen en te verbinden - precies wat het restaurant beoogt. De menukaart is een eerbetoon aan de traditionele Koreaanse keuken met een moderne twist. Van klassiekers zoals bibimbap en de pittige snack tteokbokki tot innovatieve gimbap-creaties en diverse Koreaanse pannenkoeken. Elk gerecht wordt bereid met verse, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Verder beschikt Gyojasang over een selectie Koreaanse cocktails en soju-wijnen die de gerechten complementeren.

Maar Gyojasang is meer dan een restaurant. Het is ontworpen als een totaalbeleving die alle zintuigen prikkelt. Voor wie op zoek is naar meer dan een diner, biedt Gyojasang ook vermaak: een privé-karaokeruimte voor een avond vol zang, en een photobooth om de herinnering vast te leggen. De populariteit van dit concept laat zien dat er steeds meer behoefte is aan plekken waar je niet alleen kunt dineren, maar ook samenkomt, ontspant en geniet. Gyojasang speelt daar op in en brengt die combinatie van smaak, sfeer en vermaak nu naar Amsterdam.

Over Gyojasang

In 2024 opende Gyojasang haar eerste Europese vestiging in Brussel waarna het merk snel groeide met vestigingen in Antwerpen, Barcelona, Amsterdam en Rotterdam op de planning. Gyojasang biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in de Koreaanse cultuur met een combinatie van authentieke gerechten, privé-karaoke, een fotobooth en een avond vol plezier en sfeer.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws