De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang dicht. Geen gast in de zaak. Sommige restaurants hebben in de crisistijd wel een afhaal- of brengservice gehad, maar daarmee konden ze nauwelijks hun hoofd boven water houden. Nu zijn ze eindelijk weer open, maar alles is anders. Hoe bouw je een gezond horecabedrijf in de nieuwe realiteit met nieuwe regels? Krijgen de restaurants hun tent überhaupt nog rendabel nu nog maar een fractie van de volledige capaciteit benut mag worden? Kunnen ze hun personeel nog behouden of moeten ze mensen ontslaan?
Allemaal vragen waar snel antwoord op moet komen, want de financiële rek is er bij de meeste restaurants compleet uit. Hulp is hard nodig! Daarom slaan Top-chef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal de handen ineen om noodlijdende restaurants te helpen om te overleven. In elke aflevering staat één horecaondernemer centraal en proberen Herman en Annemarie zo goed en zo kwaad de ondernemer te redden van een faillissement. Waar Herman de zaak onder handen neemt en de kaart bekijkt, duikt Annemarie de financiën in.
Heeft jouw horecagelegenheid de hulp nodig van Herman en Annemarie? Geef je dan snel op via: sbs6.nl/restaurant
Blijf je graag op de hoogte?
Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.