Topchefs lanceren Mnu: barbecue box

20 juli 2010
Topchefs lanceren Mnu: barbecue box

Onlangs hebben de gerenommeerde chefs achter thuiskook-concept 'Mnu:', Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme het aanbod uitgebreid met een 'driesterren' barbecuebox. De Mnu: barbecue box is slechts een aantal weken deze zomer leverbaar. Voor 200 euro, inclusief BTW en thuis bezorgen, krijgt de thuiskok niet alleen vis-, vlees, en gevogelte voor op de barbecue, maar ook salades, amuses, salsa's, specerijenmengsels, brood van het Vlaamsch Broodhuys en een dessert.

*Mnu:box succesvol*
Vanwege vorige succes van de 'reguliere' Mnu:box is er besloten de barbecue box deze zomer wekelijks uit te leveren tot en met zaterdag 4 september. Thuiskoks kunnen iedere week tot woensdagmiddag 16.00 uur bestellen om de box zaterdags geleverd te krijgen. "Zolang het weer dit toelaat natuurlijk", voegen de chefs toe op hun website.

*Merendeels Belgische afnemers*
Het concept Mnu: werd in 2009 gelanceerd als denktank van de chef-koks. In Aelst (B) staat de productiekeuken van Mnu:. Het bedrijfje bevoorraad hoofdzakelijk Belgische klanten, maar levert ook in Nederland.

~Frank Lindner~

Overig nieuws