Hoe gaat het er in en professionele restaurantkeuken aan toe? Dat gaat hoofdredacteur van De RestaurantKrant, Frank Lindner, de komende maanden uitzoeken middels een
keukenstage bij restaurant "Podium":http://www.culinairpodium.nl in Utrecht.
*Culinair hart*
Lindner wordt begeleid door patron-cuisinier Leon Mazairac, onder meer bekend van het televisieprogramma Eet Smakelijk, en zijn brigade. De hoofdredacteur met een culinair hart krijgt zo letterlijk een kijkje in de keuken.
*Willen weten wat er speelt*
Om de week zal Lindner zijn ervaringen delen via een blog op de website van De RestaurantKrant. Waar loop je als restaurateur tegen aan? Wat zijn de actuele trends? Hoe run je een restaurant met een enthousiast team? Waar liggen de problemen waar iedere chef mee te kampen heeft? Wat speelt er in de dagelijkse praktijk? Zomaar wat vragen waar de hoofdredacteur een antwoord op zou willen krijgen.
Ook een leerdoel van Lindner is het maken van perfecte quenelles.
Mis niets en volg de blog 'Keukenberichten van de hoofdredacteur'. Vanaf 27 september online op deze website!
*Op de foto (vlnr):* Mathijs (4e jaars leerlingkok), Thomas (1e jaars leerlingkok), Frank (stagiair en hoofdredacteur De RestaurantKrant), Leon (patron-cuisinier restaurant Podium) en Wouter (Maître d'hôtel restaurant Podium).
Hoofdredacteur neemt kijkje in keuken
19 september 2011