Maandag 12 t/m donderdag 15 januari 2026 schijnen de spotlights van RAI Amsterdam weer op de Horecava. Horecava is dé ontmoetingsplek voor de gehele foodservice- en hospitalitysector. Laat je inspireren door innovatieve concepten, ontmoet vakgenoten en ervaar de nieuwste trends die helpen jouw zaak verder te brengen en gasten te blijven verrassen.
Op De RestaurantKrant houden we je de komende tijd op de hoogte van al het beursnieuws rondom de Horecava. We blijven dit artikel wekelijks updaten met nieuwe standinformatie en must-sees! Staat jouw bedrijf ook op de beursvloer? Stuur een mail naar redactie@uitgeverijps.nl met een korte tekst (60 woorden), een pakkende kop, jouw standnummer en een foto. Dan delen we jouw inzending in dit artikel!
Plantaardig vlees dat smaak, textuur en marge biedt
Black Sheep Foods - Stand 08.341

Black Sheep Meat Bites zijn knapperig, sappig en vet zoals dierlijk vlees. Het is een Clean Label-product: geen soja, geen bindmiddelen. De Meat Bites bevatten veel eiwitten en weinig vet. De prijs is vergelijkbaar met dierlijke eiwitten en vaak zelfs lager. Dit levert hogere marges op voor exploitanten en betere prijzen voor klanten. blacksheepfoods.com
Tale - 100% Afrikaans bier, van nature krachtig
City-Sales Nederland - Stand 08.180

Alle Tale bieren wordt gebrouwen met 100% lokale ingrediënten, als eerbetoon aan de diverse landschappen van Afrika en met een authentieke smaak van het continent. Tale is geworteld in avontuur, duurzaamheid en innovatie en brengt de geest van Afrikaans vakmanschap en het streven naar duurzame praktijken samen. Van de weelderige boerderijen van Ghana tot in uw glas, elk Tale bier vertelt een verhaal over erfgoed, passie en het streven naar iets buitengewoons. primiums.com
Premium wijn van de tap
Baeten Vinopolis - Stand 08.320

Uw wijn van de toekomst komt uit een tapsysteem. We leggen u dat graag uit. Meer dan 25 verschillende soorten wijn. Zelfs Aperol Spritz! baetenvinopolis.be
Groot in knapperigheid en smaak!
Farm Frites - Stand 11.220

Gekruide friet met een crispy bite: onze nieuwe friet volgt de laatste trends en is precies wat je gasten nu willen. Voor chefs die voorop willen lopen met friet die méér is dan een bijgerecht. Zet smaak op het menu met Urban Fries: big on crunch and flavour. farmfrites.com
MiniGro: de plug-and-play microboerderij voor binnen
Grovero B.V. - Stand 08.451

MiniGro is een compacte, plug-and-play microboerderij voor binnenshuis waarmee chef-koks en horecabedrijven het hele jaar door verse microgroenten, kruiden en eetbare bloemen kunnen kweken, direct in hun eigen ruimte. Het systeem is volledig grondloos, verbruikt 90% minder water en elimineert afval. Het verlaagt de kosten, verkleint de ecologische voetafdruk en creëert een unieke gastervaring door versheid, storytelling en design samen te brengen. grovero.com
Hoe registreer ik me?
Horecava is de vakbeurs voor ondernemers, beslissers en professionals uit de foodservice- en hospitalitybranche. Voor hen is beursbezoek gratis. De mensen waarvan Horecava weet dat zij in de doelgroep zitten hebben een toegangscode ontvangen. Ben je nog niet bij het team van Horecava bekend, maar val je wel binnen de doelgroep? Dan kun je via het code-aanvraagformulier een gratis toegangscode aanvragen.
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.