In de horeca worden bloemen gewaardeerd. Gasten van restaurants die bloemen op hun tafels hebben staan gaan ervan uit dat zij door de restauranthouder in de watten worden gelegd. Voor de hotellobby wordt de Anthurium als meest geschikte bloem bevonden door onderzoekers van de Wageningen Universiteit. In opdracht van het Productschap Tuinbouw heeft de Wageningen Universiteit onderzoek gedaan naar de effecten van bloemen. Daaruit is gebleken dat mensen andere personen bijvoorbeeld vrolijk, aardig, warm en ondernemend vinden als er een bloemetje wordt meegebracht. Mensen komen dan niet arrogant, verlegen of achterdochtig over.
~Hospitality Management; De RestaurantKrant Frank Lindner~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/hotel--en-restaurantgasten-houden-van-bloemen/
Hotel- en restaurantgasten houden van bloemen
13 augustus 2009