Hotel Restaurant De Wolfsberg Live Koningsfeesten 2024 in Groesbeek: sterren-line-up en ticketverkoop

Auteur: redactie
Events 29 november 2023
Hotel Restaurant De Wolfsberg Live Koningsfeesten 2024 in Groesbeek: sterren-line-up en ticketverkoop

Het is met groot genoegen dat de organisatoren van de Wolfsberg Live - Koningsfeesten de indrukwekkende line-up en de details van de ticketverkoop voor het evenement in 2024 aankondigen.

Deze muzikale extravaganza, dat plaatsvindt op 26, 27 en 28 april 2024 in Groesbeek bij Hotel Restaurant De Wolfsberg, belooft drie dagen van uitzonderlijk entertainment met optredens van topartiesten zoals DI-RECT, Lee Towers, Xander de Buisonjé, Martijn Fisher zingt Hazes, A-Fever Abba Tribute, The Vipers (IT) Queen Tribute, Staal met Glazen, The Night Flight, Bakeytown, Ed Sheeran Tribute en Blanks.

De ticketverkoop voor dit opwindende evenement begint op vrijdag 1 december, met de verkoop van weekend passe-partouts en dagtickets. Dit biedt de festivalgangers de mogelijkheid om hun bezoek aan de Wolfsberg Live - Koningsfeesten in Groesbeek aan te passen aan hun eigen schema.

De Wolfsberg Live - Koningsfeesten in Groesbeek staan bekend om hun bruisende sfeer en het presenteren van een veelzijdig muzikaal talent. Dit jaar belooft het festival, dat plaatsvindt in het schilderachtige Groesbeek, nog grootser en beter te zijn met een line-up die zorgt voor onvergetelijke optredens.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws