Hudson Bar & Kitchen opent vestiging in Pijnacker

Auteur: redactie
Opening 25 januari 2024
Hudson Bar & Kitchen opent vestiging in Pijnacker

Restaurant Hudson Bar & Kitchen opent de deuren van de nieuwste vestiging in het centrum van Pijnacker. De casual dining restaurant keten heeft haar intrek genomen in het monumentale pand aan de Oostlaan 15, waar voormalig restaurant Tante Boefie gevestigd was.

De nieuwe en tevens tiende horeca hotspot heeft een eigentijdse face lift ondergaan. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. Eyecatchers zijn zes gigantische stalen kroonluchters die de diepte van de zaak mooi weergeven. Een stukje nostalgie van het pand is teruggebracht in de naam aan de buitenkant, die in hetzelfde lettertype zijn aangebracht als de belettering in 1926.

Stoere sfeer en indeling

De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Het restaurant biedt 150 zitplaatsen voor lunch en diner, variërend van knusse ronde zitjes tot lage en hoge tafels voor grotere gezelschappen. Ook aan de riante bar is het goed toeven voor een gezellige borrel of diner. Er is een aparte living room voor vergaderen en private dining. Voor feestelijke gebeurtenissen kan een gedeelte van het restaurant afgehuurd worden inclusief een private bar. Er zullen regelmatig events worden georganiseerd zoals een pubquiz, speciale cocktailavonden en proeverijen.

Taste of New York

Op de menu kaart van Hudson vind je Amerikaanse food classics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, Smashing Salmon, Steaks, Wraps en de beroemde Hudson Burgers. Daarnaast een uitgebreide lunchkaart voor de snelle én relaxte lunchgast. Met gerechten als Philly Cheese Steak Sandwich, Healthy Toast met Smashed Avocado, Chicken Club en heerlijke Salads komt ook hier de all American experience goed tot zijn recht. Een uitgebreide borrelkaart, met signature cocktails, bruisende speciaal bieren en goede wijnen maken Hudson tot een plek waar bewoners van Pijnacker en omgeving zich snel thuis zullen voelen.

Hudson Team

Niels van Buuren, mede eigenaar van het restaurant en chef-kok Marwan Noufal hebben alle tijd gehad om hun team van twintig vaste en ambulant medewerkers klaar te stomen voor de opening. Het kunnen openen liet namelijk langer op zich wachten dan oorspronkelijk gepland. Niels van Buuren, vertelt: “De monumentale bestemming van het pand had wat meer voeten in aarde dan vooraf bedacht. Ons team, met veel medewerkers uit de omgeving, had gelukkig begrip voor de situatie. We zijn extra met ze gaan trainen en hebben ze gedeeltelijk bij andere Hudson vestigingen onder kunnen brengen. We kijken nu vooral vooruit en hebben enorm veel zin om de bewoners van Pijnacker en omgeving kennis te laten maken met de gastvrijheid van Hudson.”

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws