ÂAls het maar gezellig is en je een gastvrij gevoel krijgt. Dat is voor Stefan Vreugdenburg het belangrijkste in zijn restaurants Blauw Utrecht en Blauw Amsterdam, maar ook als hij zelf uit eten gaat. ÂIk steek mijn hand ervoor in het vuur dat eten bij Blauw lekker is. Drie jaar geleden was ik in Indonesië  ik vond het eten hier lekkerder.Â
Vreugdenburg timmert flink aan de weg: naast zijn twee restaurants komen er ÂBlauw to goÂs in Houten en Bilthoven. Hier kun je een authentieke Indonesische rijsttafel in een nieuw vormgegeven afhaalconcept én een ambachtelijk gemaakt ijsje bestellen. ÂWe gaan voor kwaliteit en draaien het ijs zelf. Langzaam valt de puzzel nu in elkaar, maar het ging in het verleden ook weleens anders: door opereren vanuit het onderbuikgevoel, klassieke fouten en de verbouwing van het Amsterdamse restaurant waarbij alles fout ging wat fout kon gaan. Openhartig vertelt Vreugdenburg over zijn drive, schulden, zijn kijk op horeca en meer.
"Lees het volledige interview in dit nummer van De Restaurant Krant":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/24/
Interview: Stefan Vreugdenburg
22 juni 2011