Senses restaurant heeft zijn team versterkt met een nieuwe restaurant Manager, Ivo de Beus. Ivo is afkomstig van het Amstel Hotel waar hij heeft gewerkt als Food & Beverage Supervisor. Daarvoor heeft Ivo onder meer gewerkt in het met 2 Michelin sterren bekroonde UMU restaurant in London als Head Waiter. en 4 jaar bij het prestigieuze Claridge’s in Londen.
Taco van der Meer, eigenaar van het restaurant zegt: “wij zijn zeer verheugd met de komst van Ivo die het goede peil van de service in Senses restaurant naar een veel hoger niveau gaat brengen. De ambities van de huidige Chef-kok Lars Bertelsen en zijn team zijn erg hoog en met de komst van Ivo kunnen wij eindelijk naar de absolute top toe groeien”.
Bij Senses by Lars Bertelsen worden onconventionele en creatieve gerechten bereid, gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk duurzame ingrediënten. Er worden 3-6 gangen tastingmenu geserveerd met bijbehorende wijnarrangementen.
Foto: Taco van der Meer