Samen aan de creatieve tekentafel om een buitengewone beleving neer te zetten met de klant. Zo pakt men het aan bij Essense - het high-end cateringbedrijf dat een nieuwe norm wil neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.
Oprichters zijn SVH Meesterkok Jeroen Robberegt, bekend van Pulitzer Amsterdam, Karel V* en Parkheuvel***, en Jasper Gronert, die zijn sporen heeft verdiend bij Karel V* en De Zwethheul**. Samen brengen ze meer dan vijftien jaar ervaring en expertise in de cateringbranche. Hun missie is duidelijk: evenementen omvormen tot onvergetelijke ervaringen die alle zintuigen prikkelen, vanaf het eerste contact tot de laatste ‘bite’.
Onze vaste columniste Charlotte Mauritz had Robberegt en Gronert te gast voor de nieuwste aflevering van haar podcast: De Wereld van de Gastronomie. Beluister deze hier!
“Co-creatie en verwondering staan centraal in onze aanpak. Bij Essense geloven we in het gezamenlijk ontwikkelen van gepersonaliseerde concepten en het vertellen van culinaire verhalen die het merk van de klant echt tot leven brengen. Met een sterke focus op creativiteit, detail, en een gezonde dosis rebelsheid, is geen uitdaging te groot. We streven naar onvergetelijke belevingen”, aldus Robberegt.
In de recente podcast van Wereld van Gastronomie bespreken Robberegt en Gronert over de drive achter Essense en de groeiende vraag naar culinaire beleving in de wereld van corporate en social events. Op 1 november maakt Essense haar officiële entree in de cateringbranche met spraakmakende evenementen, te beginnen met het EmmaNext Gala op 7 november.
Essense maakt deel uit van Garçons Group, de overkoepelende cateringsgroep die vastbesloten is de cateringwereld innovatief te benaderen en voortdurend uit te breiden met unieke concepten die nieuwe normen stellen in de sector.
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.