Teun Rondeel van Restaurant Luytervelde uit Eindhoven heeft de wedstrijd om het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland gewonnen. De absolute
benjamin onder deelnemers maakte een verrassend gerecht en toonde zijn talent.
*Ervaring*
Teun deed mee aan de wedstrijd om meer ervaring op te doen en een eigen stijl te ontwikkelen. Daarvoor ontwikkelde hij zijn gerecht: varkenspoot gevuld met een farce en eekhorentjesbrood, cantharellen, spruiten, pastinaak, kweepeer, aardappel en sjalot.
~Teun Rondeel legt de laatste hand aan zijn winnende gerecht~
*Deelnemers*
Teun nam het op tegen negen koks, waaronder eerdere winnaars en koks van Michelinsterrenrestaurants. Groot was de verrassing toen de jury bestaande uit topkoks en vleesexperts het gerecht van Rondeel uitkoos als winnaar.
Horecagroothandel Hanos en de Nederlandse Varkenshouders zijn initiatiefnemers van de wedstrijd.
~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl
Jong kooktalent maakt lekkerste varkensvleesgerecht
2 december 2013