Jonnie Boer wint internationale truffelprijs met snert

2 december 2009
Jonnie Boer wint internationale truffelprijs met snert

Chefkok Boer van het Zwolse driesterren-restaurant De Librije wint de Alba White Truffle Award voor het beste truffelgerecht van de wereld. Jonnie verwerkte truffel in een traditioneel recept van eigen bodem; snert.

De Zwolse topkok krijgt de prijs maandag uitgereikt in het Italiaanse Alba. Daar verzorgt hij met zijn team het winnende gerecht tijdens een gala voor zeventig personen. Bij de award hoort een cheque van 10.000 euro.


~De Restaurantkrant, Sanny Visser~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/jonnie-boer-wint-internationale-truffelprijs-met-snert/

Overig nieuws