In het Miele Experience Center in Vianen barstte op 20 november de derde editie van de Hottest Chef-competitie los. Een kookwedstrijd georganiseerd door Tabasco waar acht jonge chefs de strijd aan zijn gegaan voor de titel Hottest Chef 2017. Jorrit van der Bos was met zijn gerecht ‘Unidentified Mexican’ de sterkste en ging er met de titel vandoor.
De Tabasco Hottest Chef-competitie is een culinaire wedstrijd voor jong en
aanstormend talent, dat de Nederlandse groentekeuken een oppepper wil geven. Dit jaar was het aan de acht finalisten om de jury te inspireren én verrassen met hun 100% veggie - Tabasco - gerecht. Omdat het niveau van de jonge talenten erg hoog lag was het voor de jury geen gemakkelijke keuze vertelt barbecue-koning Jord Althuizen: “Naar iedereen die dit vandaag op zich heeft genomen, ik neem een hele diepe buiging. Jullie hebben me positief geïnspireerd. Ik ben een echt vleesliefhebber, maar heb dit bij geen één van de kandidaten gemist. Er kan dan ook gesproken worden van acht winnaars!”
Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. De 27-jarige Jorrit van der Bos ging dit jaar met de titel Hottest Chef 2017 aan de haal! Met zijn gerecht ‘Unidentified Mexican’ wist hij de jury te overtuigen. “Ja, fantastisch. Ben echt super blij”, aldus Jorrit. Naast de titel Hottest Chef 2017 wint Jorrit een culinaire reis naar Avery Island, Louisiana, waar hij wordt ondergedompeld in de wereld van Tabasco.