Als trotse deelnemer aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel nodigt JRE-Nederland heel Nederland uit om van 4 tot en met 10 maart samen met hen een week lang geen vlees en zuivel te eten en te drinken. "We geloven dat deze kleine moeite een onvoorstelbaar positieve impact kan hebben op mens, dier en milieu", aldus de organisatie.
Bij JRE draait alles om culinaire excellentie, en dat betekent dat ze ook openstaan voor het verkennen van nieuwe innovatie en mooie samenwerkingen. Door deel te nemen aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel willen ze hun gasten laten zien dat lekker eten hand in hand kan gaan met bewuste voedingskeuzes.
"Onze deelname aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel weerspiegelt ons streven naar duurzaamheid en innovatie in de culinaire wereld", zegt Marko Karelse, voorzitter van JRE-Nederland en chef van Villa la Ruche in Voorburg. "We zijn verheugd om onze gasten te verrassen met een speciaal menu dat de veelzijdigheid en smaakvolle mogelijkheden van plantaardige voeding benadrukt."
"Als JRE-Nederland willen we onze steun betuigen aan dit initiatief en laten zien dat we ons inzetten voor een gezondere toekomst voor ons allemaal. Door vaker te kiezen voor plantaardige opties, kunnen we samen een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd genieten van heerlijke gerechten", meldt JRE-Nederland.
Speciale menu
Tijdens De Nationale Week Zonder Vlees (& Zuivel) nodigt JRE-Nederland hun gasten uit om te genieten van hun speciale menu, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en creatieve culinaire technieken, allemaal zonder vlees en bij geselecteerde restaurants zijn ook opties zonder zuivel beschikbaar. Dit zijn de deelnemende restaurants:
- Ledeboer in Almelo
- Bakboord in Almere
- Jonge Dikkert in Amstelveen
- Senses in Amsterdam
- Carelshaven in Delden
- Lokaal in Doetinchem
- Vive la Vie in Groningen
- Rantrée in Maastricht
- Rozemarijn in Maastricht
- Rura in Roermond
- Eden in Valkenswaard
- Villa la Ruche in Voorburg
- LEV. by Mike in Winterswijk
JRE-Nederland: "Doe met ons mee en ontdek de smaakvolle wereld van plantaardige voeding! Laten we samen het verschil maken voor de toekomst van onze planeet."
Blijf op de hoogte!
Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.