De gezichten van ondernemersduo Peter Postma en Harald Hovenkamp, chef-kok en gastheer van sterrestaurant Kaatje bij de Sluis te Blokzijl, en kasteler Eef Maassen prijken vanaf deze week op unieke bonbonachtige doosjes met daarin biologische Piccolo smaaktomaten. Volgens Postma, al jaren vaste klant bij Maassen zijn de Piccolo tomaten niet alleen één van de kleinste tomaten maar zeker ook een van de meest smaakvolle tomaten beschikbaar. De term klein maar groots van smaak is hier absoluut van toepassing, volgens de topchef.
Kaatje werkt zelf al jaren met kleinschalige, biologische tuinders uit de omgeving. Bij Kaatje draait alles om smaak en kwaliteit, de pure en eerlijke smaak van biologisch geteelde producten is precies wat wij zoeken. Je merkt het verschil aan reacties onder restaurantbezoekers, vindt Postma. Maasen is uiteraard erg trots: Ik streef er naar de meest smaakvolle tomaten te telen, daar is veel zorg en aandacht voor nodig volgens de tuinder uit Luttelgeest
De Piccolo tomaten zijn verkrijgbaar in de attractieve bonbondoosjes ( 125 gram ) of in kartonnen dozen van 3 kg en zijn te vinden bij een groot aantal natuurvoedingswinkels in zowel Duitsland en Nederland waaronder Gimsel in de Groene Passage te Rotterdam.
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/kaatje-en-kasteler-promoten-biologische-tomaatjes/
Kaatje en kasteler promoten biologische tomaatjes
23 juni 2009