Ingrediënten (2 personen)
4 grote sneden maïsvloerbrood
½ eetlepel olie
150 gram kipfilet, in dunne plakjes
½ eetlepel tandoorikruiden
3 eetlepels Griekse yoghurt
2 eetlepels mayonaise
1 bosuitje, in dunne ringetjes
¼ rode paprika
versgemalen peper
4 blaadjes lollo verte
Bereiding
Verhit de olie in een wok en bak de plakjes kip met de tandoorikruiden al omscheppend in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen tot lauwwarm en schep er dan 2 eetlepels Griekse yoghurt en 1 eetlepel mayonaise door. Schep ook de uiringetjes en de paprika erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Roer de rest van de yoghurt en mayonaise door elkaar en bestrijk de sneetjes brood ermee. Leg op elk sneetje brood een blaadje sla. Schep de tandoori-kipsalade op 2 sneetjes en leg de andere sneetjes met de sla naar beneden erop.