Sergio Herman maakt een nieuw gastronomisch kunstobjectboek: Sergiology. Het boek zal samen met een audioapparaat worden geleverd waardoor beeld en geluid samensmelten. In het boek komen
naast door Stephan Vanfleteren en Tony Le Duc gefotografeerde recepten de inspiratiebronnen van de chef-kok van Oud Sluis naar voren. Dit zijn onder andere tatoeëerder Henk Schifmacher, de zee, Heston Blumenthal en DJ Sven Väth.
*Herman medevennoot uitgeverij*
Het boek telt meer dan 400 pagina's en verschijnt in maart 2012 bij uitgeverij Minestrone. Minestrone Culinaire Uitgeverij werd drie jaar geleden opgericht door food fotograaf Tony le Duc. Sinds oktober dit jaar is Sergio Herman vennoot van het bedrijf.
Het boek verschijnt in een gelimiteerde oplage van 2.000 stuks in het Nederlands en 300 in het Engels, en kost 195 euro exclusief verzendkosten.
~Frank Lindner~
Kunstobjectboek voor Sergio Herman
7 november 2011