Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

Auteur: David Bakker
16 juli 2018
Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter van de Nederlandse Bartenders Club, vertelt waar een perfecte mocktail aan moet voldoen. 

In Drachten opende in mei het gigantische all-you-can-eat restaurant Omnia. Met een slordige 500 zitplaatsen een enorme onderneming. Eigenaar André Chen legt uit hoe je als ondernemer strak de touwtjes in handen houdt, zo min mogelijk waste creëert en hoe een je een gigantische ruimte toch als huiselijk kan laten ervaren. 

Tijn Verstappen opende vier jaar geleden in Amsterdam het restaurant Van 't Spit. Een jaar lang werd aan de strakke formule gesleuteld. Het resultaat is een helder concept; kwaliteitskip van het spit. Hij vertelt hoe een strak en helder concept voor duidelijkheid zorgt binnen de bedrijfsvoering.

Kortom: een uitgave die je als ondernemer moet lezen om te leren van andermans ideeën. Download hem snel!

Overig nieuws