Levens Cooking & Baking Systems is al ruim 60 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van professionele keukenapparatuur. Bij de ontwikkeling van de nieuwste Leventi ovenlijn stonden gebruiksgemak, bakpresentatie en energieverbruik centraal. De nieuwe Leventi ovenlijn wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van 5 tot en met 7 oktober aanstaande.
Levens Cooking & Baking Systems is de producent van hoge kwaliteit Leventi ovenapparatuur voor de professionele food service en food retail markten. De nieuwe generatie Leventi ovens is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling; bij de ontwikkeling van de nieuwe ovenlijn stonden gebruiksgemak, prestatie, lage kosten en laag energieverbruik centraal.
Deze nieuwe lijn Leventi ovens steunt op vier pilaren:
FOODCARE
De technieken in de ovens zorgen letterlijk voor uw foodproduct. Het ovenklimaat blijft tijdens het
bakproces gehandhaafd. Altijd met voldoende energie, maar nooit teveel.
BLUECYCLE
De nieuwe ovens zijn voorzien van het energie- en waterzuinige BLUECYCLE reinigingssysteem.
Dit geheel automatische systeem zorgt voor een probleemloos gebruik en een langere levensduur.
GREENLABEL
Leventi ovens zijn ontwikkeld met als doelstelling om tegen zo laag mogelijke kosten en zo
milieuvriendelijk mogelijk te kunnen opereren.
BEDIENINGSGEMAK
De Leventi ovens zijn voorzien van de Mastermind computer, die het gebruik, de bediening en
het onderhoud van de oven eenvoudig en overzichtelijk maakt.
Leventi biedt een breed en diep ovenprogramma waarmee oplossingen worden aangereikt voor alle soorten voedselbereiding en voedselconcepten in de diverse foodservice- en retailmarkten. Niet alleen zijn er diverse types Leventi ovens zoals bake-off ovens en combisteamers, ook qua maat- en uitvoering heeft Leventi een breed scala aan mogelijkheden. Hierdoor kunt u exact die oven kiezen die het beste bij u en uw werkwijze past.
De nieuwe Leventi ovenlijn wordt gelanceerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen, in de Cooking & Baking Plaza te Gilze. De Food Innovatie dagen, van 5 t/m 7 oktober a.s. staan in het teken van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van de mogelijkheden in de keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.
Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen kan de professionele ondernemer een dagje bewust bezig zijn met zijn vak. Kijk op "Levens.tv":http://www.levens.tv voor meer informatie en inschrijving.
~Lunchroom; Hospitality Management; De CaféKrant; De RestaurantKrant, Frank Lindner~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/levens-lanceert-nieuwe-ovenlijn/
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
1 oktober 2009