Traditionele maaltijden die gemaakt worden door moeders zijn in België nog altijd populair. In samenwerking met Coca-Cola kruipt de moeder van chef-kok Lionel Rigolet van Comme Chez Soi** achter de kachel voor haar vol-au-vent.
*Klassiekers*
Coca-Cola liet bij onze Zuiderburen uitzoeken hoe het zit met de eetgewoontes. Belgische klassiekers zoals stoofvlees met frieten, vol-au-vent of kip met appelmoes vallen nog altijd goed in de smaak. Zeker wanneer ze door 'maman' zijn gemaakt.
*Vol-au-vent*
Ook topchefs houden van de kost van hun moeders. Samen met de frisdrankproducent nodigt Rigolet via een prijsvraag een aantal gezinnen uit om op 12 september bij Comme chez Soi aan te schuiven. Dan staat er op het menu: Lionels favoriete familiegerecht, vol-au-vent, dat door zijn moeder Marie-Louise wordt bereid.
~Frank Lindner~
Moeder chef Comme chez Soi kruipt achter de kachel
28 juni 2012