Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van het jaar 2019 en eigenaar van restaurant Sillyfox in Veghel.
Mosselpan van ongekend formaat
SmitVis (onderdeel van Sligro) start morgen als eerste in Nederland met de verkoop. De start van het seizoen werd gevierd met het aanbieden van het eerste pannetje mosselen aan chefkok Joppe Sprinkhuizen. Bereid in de grootste mosselpan ter wereld, volgens het Guinness Book of Records. Klanten kunnen komende dagen in Sligro-vestigingen door het hele land en online terecht voor de eerste mosselen van het seizoen en alles wat daarbij komt kijken.
Op de foto: Marcel Guldenaar (links, culinair adviseur Sligro Veghel) overhandigt Joppe Sprinkhuizen (rechts, eigenaar Silly Fox Veghel) het eerste pannetje mosselen