De economische omstandigheden hebben sterke invloed op de bestedingen van gasten en het aantal bezoeken van gasten in de restaurantsector. Als gevolg hiervan hebben ook toeleveranciers binnen de sector te kampen met een teruglopende vraag. Dit zou een sterkere onderhandelingspositie van de restaurateur ten opzichte van de leveranciers kunnen bewerkstelligen met mogelijke besparingen tot gevolg. Met een onderzoek worden inzichten verkregen in de mate waarin restaurateurs omgaan met het inkoopbeleid in economisch moeizame tijden.
*Deelname onderzoek*
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Horeca Accountancy & Advies B.V. en neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. De resultaten worden anoniem verwerkt. Onder de respondenten wordt een ´Inkoopscan´ ter waarde van 1.000 euro verloot met 100% resultaat garantie. Wij danken u op voorhand voor uw bijdrage aan het Nationaal besparingsonderzoek restauratieve sector.
"*Naar Onderzoek besparingen restaurantsector*":http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFphOGRNM0NUSVNrQzR5OEVnWDctNWc6MQ
Help uzelf in juni aan een uitgebreid artikel in De RestaurantKrant over dit onderzoek/onderwerp. Laat uw collega-restaurateurs ook deelnemen aan het onderzoek en stuur dit bericht door...
Onderzoek besparingen restaurantsector
20 april 2010