Café Americain in Amsterdam lanceert na de introductie van het nieuwe F&B management-team een nieuwe kaart waarop eigentijdse 'signature dishes' worden gecombineerd met bekende klassiekers. In de brasserie werden Andreas Mahl, executive chef, en Marcel Hompe, F&B Manager, en de nieuwe kaart feestelijk gepresenteerd tijdens een 'walking dinner'.
*Klassiekers en nieuwkomers*
De nieuwe menukaart van Café Americain in het Amsterdam American Hotel bevat bekende klassiekers als 'Eggs Benedict', 'Côte du Boeuf' en 'The American Burger'. Met nieuwe gerechten als ÂCrème van gele paprika met St. Jakobsschelp en ÂDuet van lamsnek en lamsrack met een crème van tuinbonen en een groene salade biedt de kaart een balans door de seizoenen heen.
*Op weg naar een hoger niveau*
Executive chef Andreas Mahl, eerder onder andere werkzaam in de keuken van vijfsterrenhotels van Hilton, Marriott en Swissotel, streeft ernaar de keuken van Café Americain naar een hoger niveau te tillen: ÂWij willen van Café Americain weer de beste en beroemde Franse brasserie van Amsterdam maken. Met nieuwe, pure gerechten op de kaart richten wij ons op een breder lokaal en internationaal publiekÂ, aldus Mahl.
*Grote glimlach geeft voldoening*
Naast de nieuwe kaart staat beleving centraal in de nieuwe koers van Café Americain: in de schitterende Art Deco setting aan het Leidseplein in hartje Amsterdam wanen gasten zich in de sfeer van beroemde Parijse brasseries. ÂNa 20 jaar horeca ervaring geniet ik nog steeds als onze gasten met een voldaan gevoel en een grote glimlach naar huis gaan. Met onze nieuwe kaart is het plaatje compleet. Wij nodigen onze gasten graag uit op ons geweldige terras of in de sfeervolle brasserie om Café Americain zelf te ervarenÂ, aldus gastheer Marcel Hompe.
*Op de foto:* Marcel Hompe en Andreas Mahl.
~Frank Lindner~
Nieuwe koers Café Americain
27 juli 2011