Michael Roest, herbergier van de Waard van Ternaard stopt na 12 ½ jaar. Na vele prijzen, uitstekende recensies in culinaire bladen en waardering van de gasten uit binnen- en buitenland, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Culinaire toewijding, passie en ambacht waren al die jaren de rode draad in mijn bedrijfsvoering”, aldus Michael Roest. Hij wil nu zijn kennis en culinaire kunnen in een nieuwe uitdaging inzetten. Waarschijnlijk in de regio, want bewezen is dat koken op hoog niveau in het Noorden mogelijk is.
De ideeën hierover zijn in ontwikkeling. Tot 31 december is er nog de mogelijkheid om bij Michael en zijn team te slapen, te lunchen en dineren. “Ik bewaar het beste voor het laatst”, geeft hij aan. Het pittoreske hotel-restaurant staat nu, in samenspraak met ontwerper Pilat & Pilat, zowel te huur als te koop bij Edens Makelaars in Leeuwarden. Michael: “Het team van de Waard heet u nog zeer welkom tot het einde van 2019”.