Nigella's kinderen eten liever uit een doosje

5 mei 2009
Nigella's kinderen eten liever uit een doosje

De kookboeken van de Britse televisiechef Nigella Lawson vinden over de hele wereld gretig aftrek. Maar de kinderen van de ’goddelijke huisvrouw’ weigeren haar gerechten te eten. De keukenprinses geeft toe dat haar eigen kinderen geen fan zijn van haar kookkunsten, zo schrijft The Daily Telegraph. "Ze willen mijn gerechten maar niet eten. Zolang het niet in plastic is verpakt of niet uit een doosje komt, zijn ze niet geïnteresseerd."

Haar eigen gezin lijkt hiermee het enige te zijn dat niet is beïnvloed door het ’Nigella-effect’. In de rest van Groot-Brittannië was dat wel het geval. De verkoop van gedroogde pruimen, granaatappels en ganzenvet steeg nadat Lawson deze ingrediënten had gebruikt in recepten op televisie en in haar boeken.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/nigellas-kinderen-eten-liever-uit-een-doosje/

Overig nieuws