NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder

13 januari 2010
NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder

Alleen de plek voor de nummers één tijdens de wedstrijd NK Leermeester-Leerling op de Horecava was nog te vergeven. Er gaapte nog een gat tussen Gijs Hoevenaars en Bart van de Wal van De Lindenhof in Nuenen op nummer twee en Niels Le Roij en Jacco Bakker van De Korenbeurs in Kortgene die de derde plek innamen op het ereschavot. Juryvoorzitter Wynand Vogel kwam met het verlossende woord. Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft restaurant De Raadskelder uit Den Bosch beslag weten te leggen op de titel. Leermeester Hein Vissers en leerling Paul Greij stapten triomfantelijk op de hoogste trede.


~De beker werd overhandigd door Gerrit Greveling en Wynand Vogel~

*Mooi, verzorgd, lekker en fijn*
Wynand Vogel lichtte de winnende menu's een voor een toe. Het menu van De Raadskelder mooi, verzorgd, lekker en fijn. De Lindenhof presenteerde een "bijna helemaal perfect menu". De Korenbeurs miste "een beetje verfijning en afwerking".
De titel betekent voor De Raadskelder een gouden koksmes als wisselprijs (wanneer volgend jaar voor een derde keer wordt gewonnen dan blijft het Gouden Koksmes permanent in Den Bosch), een cheque van 750 euro en een messenkoffer van Wüsthoff.

~Horecava 2010 Amsterdam, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecava%20nieuwsbericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20horecava%20nieuwsitem%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/nk-leermeester-leerling-wederom-prooi-voor-de-raadskelder/Overig nieuws